Kamp en Hout 20-22 sept'24

Wat is Kamp en Hout?

Kamp en Hout is een ongezien weekendevenement waar je vingers spontaan van zullen kriebelen. Verschillende groepen met verschillende achtergronden van minimum 6 en maximum 8 personen nemen het tegen elkaar op met als doel om het meest innovatieve kamp te bouwen. Wie dat kan, die wint een vracht sjorhout. Je kan ook individueel inschreven.

We willen mensen, jong of oud, Chiro, Scouts, KSA, Europascouts, Oud-Scouts, KAJ, FOS  enz. samenbrengen en elkaar laten inspireren zodat we samen de sjorconstructies naar een hoger niveau kunnen tillen. Ons doel is om grenzeloos te groeien in onze sjorvaardigheden en te leren uit de best practices van de verschillende deelnemende groepen.

 Ken je nog niet zoveel over sjorren, geen probleem, een techniekenploeg zal je bijstaan. Plezier maken blijft het belangrijkste doel. Tussendoor zullen we verschillende opdrachten en spelletjes spelen om volledig in de kampsfeer te komen.

Natuurvriendelijk

We gaan de uitdaging aan om op een natuurvriendelijke doordachte manier ons kamp op te bouwen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. 

Promotiefilmpje Kamp en Hout 2024

Kampthema 2024

Het kampthema van deze editie is:
'Duizend en 'n acht'

Bezoek ons op zondag 22september:

Gratis toegang voor bezoekers enkel op zondag 22 september vanaf 10:00u. tot 13:00u.

Hapje tapje is voorzien voor wie wenst. Hamburgers en "Spek op een boterham" van lokale boeren.

Geen reservatie nodig, iedereen welkom.

Waterstraat Nederokkerzeel (Kampenhout) 

Toos van De Mol en Kamp en Hout 

VTM nieuws 19:00

Ring TV